Centrul de Transfuzii Sanguine Prahova
 

CENTRUL DE TRANSFUZIE SANGUINA
PLOIESTI


Campanie de donare la spitalul CFR Ploiesti

Campania Intinde o mana de ajutor

Cu ajutorul BGS, la Spitalul CFR din Ploiesti a fost organizata o Campanie de promovare a donarii benevole de sange, urmata de o sesiune de colecta mobila desfasurata in data de 14 mai 20011 in care au donat 120 de tineri.  Multumim BGS precum si tinerilor donatori care au raspuns prezent laudabilei initiative.

Rgia Autonoma de Transport Ploiesti
Directorul RATP  dl Radu Popescu  a fost rugat in luna august sa trimita cativa salariati sa doneze sange la CTS Ploiesti. La initiativa dl Popescu, a fost ulterior organizata o colecta mobila la dispensarul RATP care a avut succes  deplin in august si inca una in septembrie  cand a donat sange si dl director si conducerea RATP.
Campania de donare a continuat si in luna noiembrie cu succes.Le multumim!


Campanie de donare de sange organizata de UPG Ploiesti

In cadrul serbarilor studentesti " Unifest:" studentii ploiesteni s-au mobilizat si s-au prezentat la CTS Ploiesti in numar mare sa doneze sange pentru a ajuta pacientii din spitalele ploiestene. Le multumim!

In prezent nu se mai desfasoara campanii de donare, efectuate in colecta mobila deoarece numarul salariatilor de la CTS Ploiesti a scazut dramatic   prin restructurari  sistematice ale personalului bugetar, incat la momentul 2011 la CTS Ploiesti lucreaza doar 1/5 din personalul care  ar fi necesar desfasurarii normale a activitatii, conform normativului Ministerului Sanatatii. Asteptam sa treaca criza economica si sa revenim la un efectiv decent de salariati pentru a putea face fata in mod optim sarcinilor  si sa ne reluam actiunile de  colecta mobila venind in sprijinul oamenilor.

Campanie de donare la Vodafone

Campanie de donare la Vodafone

DONARE aRTSANI

Donare RATP